Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, εξήρε το γεγονός ότι η Κυβέρνηση δέχθηκε τελικά την πρότασή του, την οποία διατύπωσε και σε σχετική ερώτηση προς το Υπουργείο Ανάπτυξης μαζί με άλλους τέσσερις βουλευτές, για την ένταξη και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων.

Ο κ. Υψηλάντης σημείωσε ότι η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές ώστε να υιοθετηθούν συμφέροντες όροι για το κράτος και τους πολίτες. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκει την δημιουργία εντυπώσεων με την κατάθεση ανεδαφικών και καταστροφικών, για την χώρα και τους πολίτες, προτάσεων.

Κάλεσε τέλος την Κυβέρνηση, στον δύσβατο αυτό δρόμο της διαπραγμάτευσης, να αποκλείσει κάθε συζήτηση σχετικά με το επαναλαμβανόμενο σενάριο της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών του Φ.Π.Α. στα νησιά μας, καθώς επίσης να μην καταργηθεί η τμηματική καταβολή σε περισσότερες δόσεις του ΕΝΦΙΑ τουλάχιστον για μεγάλα ποσά.

Ο Βουλευτής κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στη Βουλή, δεν θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου της Ρόδου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ