Αθλητικά

Α.Ο. Πυλίου: Ανακοίνωσε Φουφούνη

Ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Πυλίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι και επίσημα ο Δημήτρης Φουφούνης.
Ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, συμμετείχε στις προπονήσεις του συλλόγου στο τελευταίο διάστημα, πείθοντας τον Δημήτρη Χρυσόπουλο για τις ικανότητές του, με τον νεαρό τεχνικό να… ανάβει το πράσινο φως για την απόκτησή του.
Ο Δημήτρης Φουφούνης πλέον αποτελεί ακόμα μία λύση για τον Δημήτρη Χρυσόπουλο σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών (υποχρεωτικά πρέπει να αγωνίζονται δύο στην εντεκάδα).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Φουφούνη, πραγματοποιώντας την έβδομη μετεγγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.
Ο ταλαντούχος Θηβαίος ποδοσφαιριστής, γεννηθείς το 2001, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου. Αν και νεαρός στην ηλικία, έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών, έχοντας ‘’ξεχωρίσει’’ αγωνιζόμενος σε ΠΑΟΚ Κόκκινου, Α.Ο. Θήβας, Παναργειακό FC και ΠΑΣ Κιθαιρώνα.
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο. Πυλίου, με ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, έχοντας ως στόχο, τόσο την αξιοποίηση, όσο και την ανάδειξή τους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του ως αθλητής του Α.Ο. Πυλίου Κω.
Καλώς ήρθες Δημήτρη!».