Την οργή της Δημοκρατικής Αριστεράς προκάλεσαν δηλώσεις του πρώην υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τον Φώτη Κουβέλη.
Η ΔΗΜΑΡ αποκαλεί υβριστή τον κ. Ντινόπουλο, επειδή σε προεκλογική συγκέντρωση υποστήριξε ότι ο κ. Κουβέλης «πληρώθηκε καλά».
Ζητεί από τον Πρωθυπουργό και από τη Ν.Δ. να τον αποδοκιμάσουν δημοσίως «για τα όσα χυδαία και εμετικά είπε» για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.
Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά», καταλήγει.
Σχόλιο έκανε και η υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία ζήτησε άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.
«Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και όσοι έστειλαν στο αρχείο φακέλους με στοιχεία για τους «χρηματιστές» Σαμαρά οφείλουν άμεσα να καλέσουν τον κ. Ντινόπουλο να δώσει εξηγήσεις για την δημόσια καταγγελία του» τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη και πρόσθεσε:
«Αν ο κ. Ντινόπουλος δεν είπε κάτι πάνω σε μια κρίση πανικού, εν όψει εκλογικής κατάρρευσης της ΝΔ, αλλά διαθέτει πραγματικά στοιχεία, όφειλε ήδη από χθες να τα είχε καταθέσει στη Δικαιοσύνη όπως κάναμε εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
»Διαφορετικά, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών πρέπει να αναζητήσει – χωρίς κομματικά γυαλιά και παρελκυστικά παιχνίδια – την πηγή της λάσπης που εκτόξευσε ο υποψήφιος της ΝΔ».

naftemporiki.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ