Γράφει η
Κατερίνα Παπασάββα
Αισθητικός

Το CAVITATION, RF,   VACUUM  είναι μια συσκευή  Εστιασμένων υπερήχων, Ραδιοσυχνοτήτων και Ενδοδερμικού μασάζ!
1)   CAVITATION
Η σπηλαίωση λίπους με υπερήχους διαφημίζεται ως η τελευταία επανάσταση στην τεχνολογία για την απομάκρυνση των λιποκυττάρων από  μέρη του σώματος όπου συσωρεύεται το λίπος όπως στην κοιλιά, στα μπράτσα,στους γλουτούς, γόνατα, πλάτη κλπ. Δεν απαιτείται ιατρική  ή χειρουργική επέμβαση.  Η διαδικασία είναι άνετη και ανώδυνη, δεν έχει παρενέργειες και δεν απαιτεί αναισθησία ή αποθεραπεία. Η δόνηση της θετικής και αρνητικής εναλλαγής των ηχητικών κυμάτωνπαράγει ισχυρή πίεση στις μεμβράνες των λιποκυττάτων με αποτέλεσμα την διάσπασή τους.   Αμέσως μετά τη θεραπεία, το λεμφικό σύστημα του σώματος συλλεγει το άχρηστο υλικό ως ελεύθερα λιπαρά οξέα,επεξεργάζονται μέσω ήπατος και αποβάλλονται μέσω ούρων και κοπράνων. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, 2-3 πόντοι κάθε φορά και η διαδικασία αποβολής των λιποκυττάρων διαρκεί αρκετές ημέρες.
Γίνεται 1 φορά την εβδομάδα και η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.
Είναι  ιδανική μέθοδος για την καταστροφή του συσωρευμένου τοπικού λίπους τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.
2) VACUUM massage + ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF
Το μασάζ κενού (VACUUM) είναι ένας τύπος μασάζ που χρησιμοποιείται  για τη γλυπτική του σώματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Το μασάζ κενού-αναρρόφησης πιστεύεται ότι είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.  Εξουδετερώνει το υποδερμικό στρώμα λίπους και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και σφικτό.
Η επιστημονικά αναπτυγμένη υπερηχητική τεχνολογία RF Ραδιοσυχνότητες βασίζεται σε μια καινοτομία που χρησιμοποιεί  κύμματα υπερήχων και ενέργεια ραδιοσυχνότητας,παράγει θερμότητα η οποία καταστρεφει και διασπά επιλεκτικά τα λιπώδη κύτταρα και την κυτταρίτιδα χωρίς να επηρεάσει τα γειτονικά όργανα και κύτταρα
Με εφαρμογή των RF και  VACUUM massage  επιτυγχάνουμε:
• σύσφιξη σώματος και προσώπου
• σμίλευση περιγράμματος σώματος
• μείωση λίπους
Η συνεδρία διαρκεί 30-60 λεπτά ανάλογα με τις περιοχές του σώματος.
3) Ραδιοσυχνότητες RF  για σύσφιξη!
Ο όρος » RF » αναφέρεται στην «ραδιοσυχνότητα». Η ραδιοσυχνότητα χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην Αισθητική. Χρησιμοποιεί ενέργεια για τη θέρμανση των βαθύτερων ιστών, μειώνοντας το μέγεθος του λίπους, προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και την τόνωση του δέρματος.
Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων διεισδύει στα στρώματα του δέρματος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος όπου ενσωματώνονται οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση συστολή των ινών κολλαγόνου και διεγείρονται για να παράγουν νέo κολλαγόνο και ελαστικές ίνες. Το αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη δέρματος και ιστών!
H συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά ανα περιοχή σώματος. 1-3 φορές την εβδομάδα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τα σύγχρονα μηχανήματα Cavitation, RF Ραδιοσυχνοτήτων και Vacuum (Ενδοδερμικού  μασάζ) ρυθμίζουν και κατευθύνουν καλύτερα την θεραπεία με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ξεχωριστά για κάθε άτομο σύμφωνα με τις ανάγκες του!
Η φροντίδα μετά την θεραπεία περιλαμβάνει πολύ νερό και φρούτα, καθόλου αλκοόλ ώστε το ήπαρ (συκώτι) να μπορέσει να διώξει από το σώμα τα επιπλέον λίπη. Πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαρά φαγητά και τα τηγανητά.
Τα αποτελέσματα μετά την θεραπεία θα ποικίλουν ανάλογα με το πόσο καιρό υπήρχε το λίπος στο σώμα, πόσο ενυδατωμένο είναι το σώμα και από τον ρυθμό του μεταβολισμού.

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016.
www.katerinadayspa.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ