Τοπικές Ειδήσεις

Χάστε λίπος με τη νέα τεχνολογία HI EMT ανώδυνα και ακίνδυνα. Για άνδρες και γυναίκες

Το VECTOR Body Sculptor ειναι μια νέα σύγχρονη συσκευή θεραπείας που βοηθά στην μείωση του λίπους και ταυτόχρονα στην αύξηση μυικής μάζας!
Η άσκηση σε συνδυασμό με την διατροφή επιτυγχάνει την απώλεια σωματικού βάρους. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή για απώλεια βάρους δεν επιτρέπεται η άσκηση. Ομως αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη γιατί χωρίς άσκηση με την απώλεια βάρους χάνεται και μυική μάζα.
Η μυική μάζα είναι ταυτόσημη του μεταβολισμού, απαραίτητη για την βελτίωση της ευλιγισίας, την μυική ενδυνάμωση, την επιβράδυνση απώλειας οστικής μάζας, επιδρά θετικά στον μεταβολισμό και γενικότερα στην ποιότητα ζωής.
Οσο μεγαλύτερη μυική μάζα, τόσο καλύτερος μεταβολισμός δηλ. ο οργανισμός κάνει περισσότερες καύσεις.
Έτσι, υιοθετώντας παράλληλα με το πρόγραμμα απώλειας βάρους και ένα πρόγραμμα άσκησης εξασφαλίζουμε ότι δε θα προκαλέσουμε φθορά στη μυϊκή μας μάζα και κατά συνέπεια στον μεταβολισμό μας.
Επειδή πολλές φορές δεν υπάρχει χρόνος για καθημερινή επίσκεψη στο γυμναστήριο μια νέα Τεχνολογία εμφανίσθηκε πρόσφατα, η ΗΙ-ΕΜΤ Υψηλής Εντασης Στοχευμένα Ηλεκτρομαγνητικά κύματα (High Energy Focused Electromagnetic Wave) για άνδρες και γυναικες.
Με την νέα αυτή μέθοδο επιτυγχάνεται η αύξηση μυικής μάζας, καύση λίπους, γράμμωση μυών μέσω της τεχνητής πρόκλησης 20 με 30 χιλιάδων μυικών συστολών με μεγάλη ταχύτητα, που ισοδυναμούν με έως 4 ώρες ενεργητικής γυμναστικής, χωρίς να χρησιμοποιείται ψύξη ή θερμότητα, ακτινοβολία ή ιόντα.
Επιτυγχάνεται έντονη μυική ενδυνάμωση και ταυτόχρονα καύση λίπους στα σημεια εφαρμογής. Δεν υπάρχει κίνδυνος καψίματος, οιδήματος κλπ. βλαβών.
Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά, είναι ανώδυνη, ξεκούραστη, προκαλώντας έως και 15% αύξηση της μυικής μάζας.
Το άτομο είναι ξαπλωμένο και εφαρμόζονται με ειδικούς ιμάντες οι 2 κεφαλές στα σημεία που θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή. Απαιτούνται 2 συνεδρίες την εβδομάδα στο ίδιο μέρος του σώματος.
Τα οφέλη από το χτίσιμο μυικής μάζας είναι η μείωση της παχυσαρκίας με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους, η διαμόρφωση και σωστή γράμμωση του σώματος, η σύσφιγξη, η πρόληψη της γήρανσης, η διατήρηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού, η μείωση του χρόνιου πόνου στις αρθρώσεις και στους μυς, βοηθά στην ομαλή και σωστή κυκλοφορία του αίματος, στην πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη, στην μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, στην πρόληψη καρδιακών παθήσεων, στην καλή λειτουργία των εντέρων, στην ενίσχυση της μνήμης και πρόληψη της άνοιας!

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε άνδρες και γυναίκες στην κοιλιά (άνω, κάτω και πλάγια) για μείωση του λίπους, συσφιγξη και γράμμωση κοιλιακών μυών, για σύσφιξη της χαλαρής κοιλιας, στους γλουτούς για ανόρθωση και αύξηση γλουτών, στα μπράτσα, (δικέφαλους, τρικέφαλους), στην πλάτη, στους προσαγωγούς για μείωση λίπους και σύσφιξη και στους μηρούς.

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη, Αισθητικός, Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης, υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας katerinadayspa στη Ρόδο, οδός Μεγ. Κων/νου 30, τηλ. 22410-31016 και 29504.
www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου