Τοπικές Ειδήσεις

Τest Covid_19 στους εκπαιδευτικούς της Κω, σε συνεργασία Δήμου και ΕΟΔΥ

Πρόσκληση συμμετοχής σε έλεγχο για Covid_19 απευθύνει ο Δήμος Κω στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ενόψει λειτουργίας των σχολείων, για την προσωπική τους προστασία και ασφαλέστερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Με πρόταση του Δήμου Κω ο ΕΟΔΥ οργανώνει τη διενέργεια test.

Αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, για τους εκπαιδευτικούς των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της πόλης Κω, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο αίθριο του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο.

Μεθαύριο Σάββατο, για τους εκπαιδευτικούς των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων στις Κοινότητες της Κω, από τις 10:00 έως τις 13:00, στον ίδιο χώρο, στο αίθριο του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο.

Αντίστοιχος έλεγχος, για τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, στο αίθριο του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Διευθυντή του σχολείου που ανήκουν.

 

Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου