Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος συμμετέχει στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και λέει “΄Οχι στις διακρίσεις”

Για πρώτη φορά φέτος σημειώθηκαν αθλητικές- παιδαγωγικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον ΔΟΠΑΡ και το τμήμα Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου μπροστά στο Δημαρχείο, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που έχει ως θέμα “Μέσα από τις αθλητικές ασκήσεις, λέμε ΟΧΙ στις διακρίσεις”.

Ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος συμμετείχε στις εκδηλώσεις. Αναγνωρίζοντας την «παρεμβατική δυναμική» της Άθλησης και της Δια Βίου Άσκησης στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη του μαθητικού πληθυσμού της χώρας, συζήτησε με τα παιδιά και κυρίως με τους μαθητές με ειδικές ανάγκες, για το αντικείμενο της ημέρας και τις διακρίσεις που τυχόν συναντούν καθημερινά, καθώς και για άλλα θέματα που τους ενδιαφέρουν και φυσικά συμμετείχε στα παιχνίδια και τις αθλοπαιδιές. Οι μαθητές αντιμετωπίζοντας τον ως «ίσοι προς ίσον» κουβέντιασαν μαζί του για το πως ονειρεύονται την πόλη τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου