Ειδήσεις

Ανανεώστε το δέρμα σας με την EKSEPTION !

Γράφει
η Κατερίνα Παπασάββα,
Αισθητικός

H EKSEPTION είναι μιά μοναδική θεραπεία με πήλιγκς και προιόντα επανεπιφανειοποίησης για αποτελεσματική και γρήγορη αναδόμηση και αναζωογόνηση του δέρματος! Έχει επιφανειακά και μεσαίου βαθους πήλιγκς, τα πολυδροξυοξέα ΡΗΑs και τα βιονικά οξέα ΒΑs, εμπλουτισμένα με πεπτίδια, ένζυμα, βιταμίνες Ε και Α και υαλουρονικό οξύ, τα οποία χρησιμοποιούνται σε πολλές αισθητικές και δερματολογικές θεραπείες όπως στην Γήρανση του δέρματος,στην Φωτογήρανση, στην Χαλάρωση και Βαθιές ρυτίδες αλλά και στην Αφυδάτωση γιατί ενυδατώνει βαθια το δέρμα! Έχουν λειαντικές ιδιότητες στο υπερκερατωμένο και με διευρυμένους πόρους δέρμα
Σε σχέση με τα παραδοσιακά ΑΗΑ, προσφέρουν περισσότερα θεραπευτικά πλεονεκτήματα.Τα ΡΗΑs και τα ΒΑs είναι λιγότερο ερεθιστικά για το δέρμα σε σύγκριση με τα ΑΗΑ και προκαλούν μικρότερη αίσθηση καύσους. Κατά συνέπεια είναι συμβατά με κλινικούς ευαίσθητους τύπους δέρματος, την ροδόχρους ακμή και είναι το πλέον κατάλληλο πήλιγκ για τις συνθήκες ηλιοφάνειας στην Ελλάδα! Tα PHAs ενισχύουν επίσης τον φραγμό του δέρματος και λειτουργούν ως υγροσκοπικά και ενυδατικά στοιχεία λόγω της δομής τους που τους δίνει την δυνατότητα να συγκρατούν σημαντική ποσότητα νερού.Δέν ερεθίζουν και δέν δημιουργούν φωτοευαισθησίες και επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν ιδιαίτερη προστασία από τον ήλιο,γεγονός που αποδίδεται στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους.
Η σειρά EKSEPTION αποτελείται από 11 διαφορετικά πήλιγκς, καλύπτουν πολλές θεραπείες (εξισορρόπιση λιπαρότητος, σμηγματόροια), αντιγήρανση (ρυτίδες, χαλάρωση), φωτογήρανση, ακμή (φαγέσωρες, μαύρα στίγματα, ενεργό ακμή, μετά την ακμή), λεύκανση (πανάδες, μελαγχρωματικές κηλίδες), iσχυρή ενυδάτωση (ξηρότητα,αφυδάτωση), λείανση δέρματος (τραχιά υφή), ανανέωση κλπ.) και εκτός από οξέα περιέχουν και πεπτίδια, τα οποία λόγω της φύσης τους διεισδύουν αποτελεσματικά στο δέρμα, διεγείρουν τους ινοβλάστες, προστατεύουν το DNA των κυττάρων και συμμετέχουν στην αποκατάσταση, ανανέωση και μακροβιότητα των κυττάρων, ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς αποκατάστασης!
Ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος απαιτούνται 2-5 θεραπείες-συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό με Ανανέωση δέρματος, Λάμψη, Φωτεινότητα και Αντιοξείδωση!!!
Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός, πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας katerinadayspa στη Ρόδο, οδός Μεγ. Κων/νου 30, τηλ.22410-31016.
www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου