Τοπικές Ειδήσεις

Διώξτε την κυτταρίτιδα με κρυολιπόλυση και ενδοδερμικό μασάζ

Η λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι ο συνδιασμός κρυολιπόλυσης και μασάζ ενδερμολογίας & VACUUM RF LED. Είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, σε όποιο μέρος του σώματος και αν ευρίσκεται. Είναι μια μέθοδος ΜΗ επεμβατική, χωρίς παρενέργειες. Επιτυγχάνει εκεί όπου η δίαιτα και η άσκηση αποτυγχάνουν!
Μια αποτελεσματική μέθοδος για γυναίκες και για άνδρες.
Η Κρυολιπόλυση-Coolbodysculpting είναι η σύγχρονη μέθοδος καταστροφής των λιποκυττάρων της περιοχής όπου εφαρμόζεται και διαρκεί η συνεδρία 1 ώρα περίπου.
Τα νεκρωμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό δια της φυσικής οδού σταδιακά.
Στο ίδιο μέρος του σώματος μπορεί να επαναληφθεί μετά από ένα μήνα και εφαρμόζεται στην κοιλιά, στα πόδια εμπρός και πίσω, γόνατα, μπράτσα, πλάτη κλπ.
Το μασάζ ενδερμολογίας γίνεται με δύο τύπους μηχανημάτων τo LUMICEL Touch και το VACUUM RF LED η δε διάρκεια των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ατόμου και την ηλικία του.
Ο 1ος τύπος διαθέτει δύο κυλίνδρους και ένα μηχανισμό παλμικής αναρρόφησης. Κατά την ώρα λειτουργίας του ο ειδικός μηχανισμός αναρροφά το δέρμα και τον λιπώδη ιστό, αποδιοργανώνονται οι λιποκυψέλλες και ταυτόχρονα οι δύο κύλινδροι κάνουν μασάζ παλμικής αναρρόφησης που λειαίνει την “φλούδα πορτοκαλιού”.
Με το μασάζ αυτό που συνδυάζεται με φωτοθεραπεία του ιδίου μηχανήματος (υπέρυθρο φώς) διασπάται το τοπικό πάχος, αυξάνεται η ροή της λέμφου και έτσι τα απορρίματα της καύσης του μεταβολισμού συλλέγονται και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.
Οι ινοβλάστες διεγείρονται με το ενδοδερμικό μασάζ, ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το δέρμα συσφίγγεται και δεν χαλαρώνει από το άδειασμα της κυτταρίτιδος, αντίθετα γίνεται λείο, υγιές και σφικτό!
Ο 2ος τύπος μηχάνηματος VACUUM μασάζ με Ραδιοσυχνότητες RF και Φωτοθεραπεία LED, που βασίζεται στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμετολογικές έρευνες. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αυτό το υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα προσφέροντας πολλά θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
Λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης (σε κενό αέρος) κάνοντας μασάζ κενού υπό μορφή βεντούζας, διαλύει τα λιποκύτταρα των προβληματικών περιοχών (ψωμάκια, διπλοσάγονο ενωμένους μηρούς, κοιλιά κλπ) και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.
Το μασάζ αυτό έχει τριπλό αποτέλεσμα:
1) Αυξάνει την καύση των λιποκυττάρων, δημιουργείται τοπική υπεραιμία με αποτέλεσμα την διάσπαση των αποθεμάτων λίπους.
2) Αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός με αποτέλεσμα την εξάλειψη του τοπικού λίπους και
3) Ενεργοποιείται η ροή της λέμφου και τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού απομακρύνονται.
Γενικά το ενδοδερμικό και VACUUM μασάζ ενδείκνυται πέραν της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας,για την καλή κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος, τους πόνους και πιασίματα στην πλάτη, για την χαλάρωση και ευεξία των μυών, για τις ραγάδες του σώματος, για τα προβλήματα μεταβολισμού και αποτοξίνωσης του οργανισμού καθώς και για την σύσφιξη του δέρματος.

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη, Αισθητικός, πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης, υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας katerinadayspa στη Ρόδο, οδός Μεγ. Κων/νου 30, τηλ. 22410-31016
και 29504 www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου