Με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης, όσο και των εμπλεκόμενων στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου για το 2017, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Max Force by Maliarakis.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν αρκετά θέματα αγωνιστικής υφής, αλλά και μελλοντικών δράσεων του συλλόγου με κύριο στόχο την πρώτη αγωνιστική διοργάνωση της χρονιάς Drag Wars 6 που θα διεξαχθεί στο αεροδρόμιο Μαριτσών στις 4-5 Μαρτίου. Στην κοπή πίτας του Ρ.Σ.Α. παρέστησαν αγωνιζόμενοι και φίλοι του αθλήματος.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τους : Συνεργείο Μαλλιαράκη, Hedera  κ. Πουλιό Νίκο, Κανάκης Ήχος ,Gube Energy  κ. Χατζημανώλη Γιώργο, τον  κ. Χρήστο Σπανό και τέλος το Κέντρο Λίπανσης και τον κ. Συμιανάκη.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο αθλητής Τσαμπίκος Σταυριανός από τον Αρχάγγελο, ο οποίος κέρδισε 4 λίτρα Casrtol και μια συμμετοχή στο Drag Wars 6!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ