Αθλητικά

Τα κεφάλια μέσα

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσου, ενόψει της συμμετοχής του στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League 2.
Ο Πέτρος Μίχος δεν «χαρίστηκε» στους ποδοσφαιριστές του, καθώς γνωρίζει ότι αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να μπουν οι βάσεις προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.
Το πρωί οι «τοξοβόλοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα, η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Σουλά ( θα το χρησιμοποιεί πολύ συχνά ο σύλλογος στην προετοιμασία του), με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης.
Το ευχάριστο για τον Πέτρο Μίχο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές του, καθώς ο μοναδικός που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης σε χαλαρούς ρυθμούς είναι ο Μιχάλης Φυλακούρης που ταλαιπωρείται από ίωση.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν σήμερα ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, θα δοκιμάσει να ενταχθεί στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις των «τοξοβόλων», καθώς ο τελευταίος που υποβλήθηκε σε αυτές ήταν ο Μιχάλης Κοκκίνης που ήρθε στο νησί μας, το πρωί της Δευτέρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου