Το σημαντικότερο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί σήμερα στις 14:15 στο γήπεδο Καλυθιών, όπου ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Απόλλωνας, θα υποδεχθεί την ομάδα της Κύπρου.
Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή, παραμένοντας μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή της Κύπρου Κώστα Παπαδόπουλο που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως όλα. Γνωρίζουμε ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουμε στο γήπεδό του τον πρωτοπόρο του ομίλου μας, Απόλλωνα Καλυθιών.
Το ζητούμενο για εμάς είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος».
Το μοναδικό πρόβλημα στο στρατόπεδο της Κύπρου είναι ο Παναγιώτης Καραμπάτζος που έχει προσβληθεί από ίωση.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο Κοσκινού, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ