Στο γήπεδο του Μοσχάτου θα βρεθεί σήμερα ο ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς στις 15:00 θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό Πειραιώς για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Οι «τοξοβόλοι» προέρχονται από το εντός έδρας «τρίποντο» με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που τους ανέβασε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, γι’ αυτό και θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στην συλλογή τους για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού ο Εθνικός παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός όταν αγωνίζεται στην έδρα του, ωστόσο όλοι στο στρατόπεδο του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψουν στο νησί μας, έχοντας στις αποσκευές τους πόντο ή πόντους από την αναμέτρηση.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χθες στο «Οικονομίδειο».
Ο Μάρκος Στεφανίδης μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών και σε χαλάρωμα.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σάββα Παφιάκη και Μανώλη Χατζηφούντα που είναι τιμωρημένοι, καθώς στο παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ συμπλήρωσαν τέσσερις και επτά κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Στεφανίδη για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή του ΓΑΣ Ιάλυσος θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα το πρωί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ