Ειδήσεις

Παπαδόπουλος για αεροδρόμιο Ρόδου: ‘Δεν μιλάμε για ιδιωτικοποίηση’

Στη Ρόδο βρίσκεται από την Πέμπτη 27 Μαρτίου ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος με αφορμή την παρουσία του στις ημερίδες που διοργανώνουν το διήμερο αυτό η ΕΥΘΥΤΑ και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΝΟΔΕ μαζί με τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μάνο Κόνσολα και την πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Ρόδου ξεκαθαρίζοντας ότι:

‘Δεν τίθεται θέμα ιδιωτικοποίησης. Το αεροδρόμιο της Ρόδου θα παραχωρηθεί για εκμετάλλευση στο ΤΑΙΠΕΔ και όχι προς πώληση’.

Ο Υφυπουργός, χαρακτήρισε το θέμα της αξιοποίησης των αεροδρομίων της χώρας πολύ σημαντικό ενώ κληθείς να διευκρινίσει τι ακριβώς σημαίνει η παραχώρηση και αξιοποίησή του, επέρριψε ευθύνες και στο ΤΑΙΠΕΔ επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα και δεν έχει μεριμνήσει για
να ενημερώσει τους πολίτες.

‘Η παραχώρηση γίνεται με σκληρή διαπραγμάτευση. Η κυβέρνηση πρέπει να βεβαιωθεί ότι το αεροδρόμιο θα αναβαθμιστεί μέσα από αυτή την διαδικασία’ όπως τόνισε.

«Είμαστε εδώ να διαβεβαιώσουμε ότι, με αυτό που θα γίνει, το αεροδρόμιο μόνο θα αναβαθμιστεί», δήλωσε ο Υφυπουργός ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι κάποιοι…πολύ αργά θυμήθηκαν να αντιδράσουν για την παραχώρηση αυτή αφού δρομολογείται από τον Ιανουάριο του 2010!

Είπε ακόμη μεταξύ άλλων ότι αυτό που πάει να γίνει δεν επηρεάζει καθόλου την ΥΠΑ ενώ αναφορά έγινε και για τα υδατοδρόμια για τα οποία υπογράμμισε ότι μέχρι τον Ιούλιο θα υπάρχουν αρκετά και ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των νησιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου