Τον προκριματικό αγώνα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζευγών 2017 στις ενότητες 1-6, 1-9, 1-11 & όπεν, διοργανώνει από χθες ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Ξενοδοχείο Σεμίραμις). Το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/1/2017 ώρα 19:00

Κυριακή 29/1/2017 ώρα 18:00.

Τρόπος διεξαγωγής:

α) O αγώνας στις ενότητες 1-11 & όπεν θα είναι ενιαίος και θα διεξαχθεί με screens

β) Ο αγώνας στις ενότητες 1-6 & 1-9 θα είναι ενιαίος. γ) Απαραίτητη προϋπόθεση για να διεξαχθεί αγώνας κάθε ενότητας είναι να παίζουν τουλάχιστον δύο (2) ζεύγη αμιγώς ανήκοντα στην ίδια ενότητα.

Οι παραπάνω δύο ενιαίοι αγώνες 1-11, όπεν & 1-6, 1-9 θα διεξαχθούν εφόσον υπάρχει ελάχιστη συνολική συμμετοχή έξι (6) ζευγών. Δικαίωμα συμμετοχής στην κάθε ενότητα κατηγοριών έχουν τα ζεύγη των οποίων και οι δύο παίκτες ανήκουν στην ίδια ενότητα, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης αυτής και την τελευταία επίσημη κατάσταση της ΕΟΜ.

δ) Ο αγώνας θα διεξαχθεί με προμοιρασμένες διανομές από Η/Υ χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ). Θα ισχύουν ο ΔΚΑΜ/2007, οι Πάγιοι Κανονισμοί της ΕΟΜ και η προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΜΡ καλούν τα μέλη του ομίλου σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17.00 στις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας , η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου  2017 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη πρόσκληση.

Θέματα:

Απολογισμός – Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη

Ταμιακός απολογισμός – ανάγνωση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής – προϋπολογισμός 2017

Διάφορα θέματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ