Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών που διακρίθηκαν – κατά το προηγούμενο σχολικό έτος – για τις υψηλές επιδόσεις τους στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο μαθητή που συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα γενικά και επαγγελματικά Λύκεια της Ελλάδας. Στην εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα βραβεύθηκαν 348 αριστούχοι απόφοιτοι του Νομού Αττικής, καθώς και 32 αριστούχοι από τους νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου και που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Αθήνας.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Μιχάλης Οικονόμου, απόφοιτος του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, που είχε συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία (19.452 μόρια) και είναι πλέον φοιτητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επισημαίνεται ότι ο Μιχάλης Οικονόμου πρώτευε ως μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, αφού συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους αριστούχους μαθητές σε όλες τις τάξεις.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Μιχάλη Οικονόμου για τη βράβευσή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στις σπουδές του και στους υψηλούς στόχους που θα θέσει στο μέλλον.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ