Με τις σημερινές, δημόσιες δηλώσεις του  Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Νίκου Θεοδωρίδη, απαντήθηκε το ερώτημα που θέσαμε χθες. Αν η λειτουργία του είναι αποτέλεσμα ανικανότητας ή σκοπιμότητας. Πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία.

Σε κάθε δημόσια εμφάνισή του, ο κ. Θεοδωρίδης αδυνατεί να υποστηρίξει την αμέσως προηγούμενη! Διαπιστώνουμε ότι εγκατέλειψε το δήθεν επιχείρημά του περί  ΥΕΝ και τώρα ανακάλυψε το ΓΕΝ.

Κάθε φορά που εκθέτει δημοσίως την εμπάθειά του προς την Περιφερειακή Αρχή, εμείς απαντάμε με τα έγγραφα που τον διαψεύδουν.

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα, όχι μια, αλλά δύο εγκρίσεις που το ΓΕΝ έχει χορηγήσει όσον αφορά τις Προγραμματικές Συμβάσεις μεταξύ ΠΝΑΙ και Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων, για τα  υδατοδρόμια.

Στο πρώτο έγγραφο, με ημερομηνία 18-04-2016, το ΓΕΝ αναφέρει σαφώς ότι δεν τίθεται κανένα κώλυμα όσον αφορά τα σχέδια των Προγραμματικών Συμβάσεων που να άπτεται θεμάτων Εθνικής Άμυνας και ασφάλειας της Ναυσιπλοΐας.

Επειδή το παραπάνω έγγραφο προφανώς δεν ικανοποίησε τον κ. Θεοδωρίδη και την εργώδη προσπάθειά του να ακυρώσει το εγχείρημα, το ΓΕΝ απέστειλε προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και δεύτερο έγγραφο, με ημερομηνία 23-6-2016, όπου και πάλι τονίζεται ρητώς ότι το ΓΕΝ δεν έχει καμία αντίρρηση όσον αφορά τις Προγραμματικές Συμβάσεις.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Θεοδωρίδης θα πρέπει να απαντήσει τι υπηρετεί, ποιους εξυπηρετεί και πως ασκεί δημόσια διοίκηση.

ΥΓ: Το επίπεδο μόρφωσης αποδεικνύεται

 

 

Ακολουθούν  οι δύο εγκρίσεις του ΓΕΝ

 

Η 1η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝ

 

 

Η 2η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝ

 

 

grafida.net

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ