Λαμπρή τελετή βράβευσης των μικρών καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016 προς τιμήν του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στο NJV Athens Plaza, στο Σύνταγμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι 50 διακριθέντες μικροί δημιουργοί με τις οικογένειες τους, ανάμεσα τους και οκτώ μαθητές από τη Ρόδο που υπερήφανα παρέλαβαν τα βραβεία τους από την πρόεδρο του Ιδρύματος κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την πρόεδρο της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, κυρία Αικατερίνα Λέγγου, τον ζωγράφο και καθηγητή της Αρχιτεκτονικής σχολής του Πολυτεχνείου κύριο Σωτήρη Σόρογκα, την εικαστικό και ζωγράφο, κυρία Ιωάννα Τσαχτσιρλή, την κυρία Μελίνα Δασκαλάκη, μέλος του Δ.Σ. του International School of Athens και του συλλόγου Ελπίδα, την κυρία Ρόδη Κράτσα, πρόεδρο του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, τον διευθυντή του εικαστικού προγράμματος του Ιδρύματος Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, κύριο Τάκη Μαυρωτά, τον κύριο Γιάννη Βογανάτση του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

Η κυρία Βαρδινογιάννη μίλησε για την «υπερηφάνεια που νιώθει βλέποντας το ταλέντο της νέας γενιάς», ενώ η κυρία Λέγγου ευχήθηκε «η παιδικότητα των μικρών δημιουργών να μην πάψει ποτέ να ανατέλλει και να φωτίζει τον κόσμο μας!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ