Σήμερα στις 15:30 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, ο Διαγόρας θα υποδεχθεί τον Κλεόβουλο στο παιχνίδι που ανοίγει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, αλλά και το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής.
Ο «γηραιός» βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα, γι’ αυτό και θέλει να προσθέσει ακόμα μία επιτυχία στην συλλογή του, προκειμένου να διατηρήσει την βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.
Με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή του Διαγόρα Ανδρέα Σταύρου, που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι μας, με μία καλή ομάδα όπως είναι ο Κλεόβουλος, γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στην αναμέτρηση.
Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος εξελίχθηκε ιδανικά για την ομάδα μας, καθώς έχει το απόλυτο των νικών και τα στατιστικά μας θα τα χαρακτήριζα εξαιρετικά.
Μπορεί σε μεγάλο βαθμό να έχει κριθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως θέλουμε ανάλογη συνέχεια στον δεύτερο γύρο, για να διατηρήσουμε τα στατιστικά μας και την καλή αγωνιστική μας εικόνα.
Επομένως, στην αναμέτρηση με τον Κλεόβουλο θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, κατακτώντας ακόμα μία νίκη».
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, με τον Κύπριο τεχνικό να δίνει εντολή να εκτελεστούν αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και χαλάρωμα.
Το ευχάριστο για τον Ανδρέα Σταύρου είναι ότι όλοι οι αθλητές είναι στην διάθεσή του, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ