Στην Κω θα βρίσκεται στις 28 και 29 Ιανουαρίου η Ολυμπιονίκης του ύψους Νίκη Μπακογιάννη, προσκεκλημένη του Γ.Σ. »ο Ιπποκράτης ο Κώος», μαζί με την σπουδαία σφυροβόλο 7η Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, Καλλιόπη Ουζούνη, καθώς επίσης και τη Δωδεκανήσια αθλήτρια Γεωργία Κουμνάκη (6η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 4χ400μ στην Βουδαπέστη το 2004).

Στο διήμερο αυτό και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου θα γίνουν αγώνες kids athletics στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας για το τμήμα στίβου του συλλόγου, με την παρουσία των δύο Ολυμπιονικών και της Δωδεκανήσιας αθλήτριας, ενώ στις 29 Ιανουαρίου το πρωί στις 11:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Κω θα γίνει εορταστική εκδήλωση και επίδειξη της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Παράλληλα, θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και η βράβευση  των Πρωταθλητών – Προπονητών. Επίσης θα βραβευτεί και η νεαρή ταλαντούχα Καλύμνια Πανελλληνιονίκης και έκτη στην Ευρώπη Μαγκούλια Μαρία (έπειτα από μια εξαιρετική παρουσία στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων της Τιφλίδας), μαζί με τον προπονητή της Ξενοφώντα Κουτελλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ