Στην Σύμη βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, για να προσκυνήσει στην Ιερά Μονή Πανορμίτη.
Ο Πλούταρχος έφτασε στη Ρόδο από την Αθήνα με την πρώτη πρωινή πτήση της Δευτέρας και με το πλοίο της γραμμής, μετέβη στην Σύμη οικογενειακώς με προορισμό την Μονή Πανορμίτη. Στο νησί έμεινε μόνον λίγες ώρες, επέστρεψε το απόγευμα στη Ρόδο και αμέσως μετά στην Αθήνα.
Στην συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο της Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, αποδέχθηκε την πρόσκληση για διακοπές το καλοκαίρι στο νησί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Πλούταρχος επισκέπτεται το νησί, αφού κάθε χρόνο με την σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους μεταβαίνουν στην Μονή για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη.
Ο ίδιος έχει δηλώσει πως η Σύμη είναι από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας ενώ και οι Συμιακοί μιλούν για έναν προσιτό και χαμηλών τόνων καλλιτέχνη, ο οποίος κάθε φορά που επισκέπτεται το νησί, δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές του και να συνομιλήσει με τους κατοίκους.
Πάντα πρόθυμος, δεν αρνείται ποτέ τις φωτογραφίσεις και τα αυτόγραφα που του ζητούν θαυμαστές του, αφού όμως εκπληρώσει το τάξιμο που έχει και προσκυνήσει την εικόνα του Ταξιάρχη, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίον επισκέπτεται τη Σύμη.
Το  ραντεβού με τους Συμιακούς ανανεώθηκε για το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ