Αποφασισμένοι να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας είναι οι άνθρωποι του Κλεάνθη.
Οι «ροσονέρι» μετά από το διαζύγιο με τον Στάθη Αλεξανδρίδη είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό που προέκυψε, έτσι ώστε ο προπονητής Μιχάλης Τσιβρινής να έχει τις απαραίτητες λύσεις στην διάθεσή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» οι άνθρωποι του Κλεάνθη, σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό, έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις επιθετικών για την γραμμή κρούσης τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μαζί τους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσουν οι μετεγγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Οι «ροσονέρι» προτίθενται να αποκτήσουν τουλάχιστον τον έναν ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και οι δύο, με τις μετεγγραφές να έχουν ορίζοντα και τη νέα σεζόν.
Τα ονόματα των αθλητών δεν έχουν διαρρεύσει από τον Κλεάνθη, προκειμένου να αποφύγει εμπλοκή άλλων συλλόγων στην διεκδίκησή τους.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αντίμαχο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα ολοκληρωθεί σήμερα, καθώς χθες ο Τσιβρινής έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παραδεισίου, όπου αναμένεται να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Η αποστολή των «ροσονέρι» για την Κω θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής.
Την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι τραυματίες Γιώργος Φωτεινής και Κυριάκος Μαριάς, ο τιμωρημένος Σάββας Μπαούρης και ο Φανούρης Γκινής λόγω προσωπικών του υποθέσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ