Όπως έχει γράψει η «δσπορ», μετά από την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πλαγγέντη, οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Γιώργου Σαββιδάκη, κινούνται για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.
Σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους» βρίσκεται ο Στάθης Αλεξανδρίδης που αποτελεί παρελθόν από τον Κλεάνθη, καθώς απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» οι Μαριτσενοί ήδη έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό σημείο.
Ωστόσο, για να προχωρήσει το θέμα της μετεγγραφής, θα πρέπει ο Αλεξανδρίδης να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τους «ροσονέρι», με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της «δσπορ», οι Μαριτσενοί έχουν εντοπίσει και άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.
Στα αγωνιστικά
Χθες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή Μαριτσών για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΡΑ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και την λειτουργία των ποδοσφαιριστών στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Ο Γιώργος Σαββιδάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιάννη Τσούφιου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάββα Κούρου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ