Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου του νησιού μας για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης να εξασφαλίσει έστω και τα βασικά για την υγεία των πολιτών της.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Κως δεν είναι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, ότι οι Κώοι δεν είναι πολίτες που ενδιαφέρουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε φροντίσει να δημιουργηθεί παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Κω και είχε εξασφαλίσει τη σύναψη συμβάσεως με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η σύμβαση έληξε τον περασμένο Νοέμβριο και η κυβερνητική αδιαφορία οδήγησε την Κω να έχει μόλις μια βάρδια ΕΚΑΒ.

Ουσιαστικά, ο κατά τα λοιπά λαλίστατος αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Πολάκης προτρέπει τους Κώους να αρρωσταίνουν με ραντεβού!

Επιπλέον, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιδεικνύοντας την αναλγησία της προκήρυξε μόλις 2 θέσεις ΕΚΑΒ για την Κω έναντι των 8 που έχει ανάγκη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι ενέργειες της κυβέρνησης έχουν αυξήσει τις υγειονομικές ανάγκες του νησιού μας.

Και εμείς αναρωτιόμαστε πού είναι οι 55 γιατροί που έταξε τον Μάρτιο 2016 ο κ. Καματερός από το κέντρο υγείας της Αντιμάχειας; Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση για την κάλυψη των αναγκών και των ελλείψεων του νοσοκομείου μας;

Πήρε λιγότερο από 1 χρόνο στους κυβερνώντες να ξεχάσουν τις βαρύγδουπες υποσχέσεις τους και στη υγεία. Αλλά γιατί όχι…. Άλλωστε, στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρειάστηκαν μόλις 2 χρόνια για να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ