Εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του Αστέρα Μασάρων για να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης του συλλόγου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Μασαρενοί είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιώργου Τριχιά που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΡΑ, με τις διαπραγματεύσεις μαζί του να έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες.
Ωστόσο, τελικά η μετεγγραφή του έμπειρου σέντερ φορ δεν θα προχωρήσει , λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά και τις αποστάσεις, με την διοίκηση του Αστέρα να στρέφει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις.
Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει να εξετάζουν την αγορά, προκειμένου να εντοπίσουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες της απόκτησής του.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Μασάρων, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής , όπως κι ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Σάββα Σταυρίδη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ