Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Μιχάλη Χαλκιόπουλου, εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Ρόδου «Έλαφος», το οποίο μάλιστα ενημέρωσε ότι θα ενισχύσει τον Σύλλογο Γονέων του Ιδρύματος Αγίου Ανδρέα, στη μνήμη του αδικοχαμένου πατέρα του προέδρου της τοπικής επιτροπής ποδηλασίας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Έλαφου:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Ρ. «ΕΛΑΦΟΣ» στην τελευταία τους συνεδρίαση στις 20-1-17 αποφάσισαν τα εξής:
Α) Να δημοσιεύσει στον Τύπο τα συλλυπητήρια του στον Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας κ. Ανδρέα Χαλκιόπουλο, για την απρόσμενη απώλεια του αγαπημένου του πατέρα ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ, ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στην οικογένειά του, αλλά και  στη Ροδιακή κοινωνία.
Β) Να καταθέσει το ποσό των 50 ευρώ στο Σύλλογο Γονέων του Ιδρύματος Αγ. Ανδρέα.
Να είναι αλησμόνητος».

Εξάλλου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Κέντρο Ροδίνι, ο Α.Σ.Ρ. ΕΛΑΦΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα με την παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου.
Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στις επιδόσεις των αθλητών του συλλόγου και έγιναν βραβεύσεις στους καλύτερους της χρονιάς, οι οποίοι ήταν οι εξής:
Κατηγορία Ανδρών : Νικολάου Παναγιώτης και Κελεπέρας Δανιήλ
Κατηγορία Εφήβων : Κελεπέρας Αιμιλιανός
Κατηγορία Παίδων : Παπαδόπουλος Θανάσης
Κατηγορία Παμπαίδων : Βαρνάβας Νίκος
Κατηγορία Μίνι : Μονδάνος Ιωάννης και Αντωνίου Μαρία

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκ μέρους της Περιφέρειας ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, και από τον Δήμο ο κ. Σάββας Καλαθενός. Μήνυμα απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Μαργαρίτης Ιωάννης.
Παρουσία είχαν επίσης εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος με τον προπονητή και τους αθλητές του, ο κ. Νίκος Χατζηνικόλας του Απόλλωνα Ρόδου και ο κ. Παντελής Μανίκαρος προπονητής του ΑΟ Άθλος.

Το ποδήλατο της λαχειαγοράς , ευγενική προσφορά το καταστήματος Wheel Bike Shop κέρδισε ο κ. Διακογεωργίου ο οποίος το παραχώρησε στα παρευρισκόμενα σωματεία.  Το νόμισμα της πίτας «έπεσε» σε πατέρα αθλητή του συλλόγου και συγκεκριμένα στον κ. Κυριάκο Βαρνάβα.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας ΒΙΟΠΛΑΖ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , GRECOSTROM, BLUE STAR FERRIES,TENTES NIKOLAOY και το κατάστημα Α.Ν.C , την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου για την υποστήριξη στην ομάδα, τους γονείς και τους φίλους που προσέφεραν χειροποίητα εδέσματα για τον μπουφέ της εκδήλωσης , τον κ. Τ. Μιχαηλίδη για την παραχώρηση προτζέκτορα και τέλος την Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΡΜΑΕ Δήμου Ρόδου για την παραχώρηση του Κέντρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ