Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, βρίσκει τον Κλεόβουλο να ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Οι Λινδιακοί αγωνιούν για την κατάσταση του Στέργου Γαϊτάνου, με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα να μην γνωρίζει αν θα μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, καθώς κρίνεται αμφίβολος.
Ο έμπειρος μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη Αρχαγγέλου και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν αν ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, με τον έμπειρο τεχνικό να είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και υπολογίζονται από τον Δημήτρη Δογιάμα, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Η προετοιμασία των Λινδιακών για την αναμέτρηση με τον «γηραιό» συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής, με ασκήσεις πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και χαλάρωμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ