«Φουντώνει» η κόντρα της ομάδας του Κλεάνθη με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Αλεξανδρίδη, μετά από την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα, απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ροσονέρι» για την λύση της συνεργασίας τους, στην οποία αναφερόταν ότι έχει υποπέσει επανειλημμένα σε πειθαρχικΆ παραπτώματα.
Οι άνθρωποι του Κλεάνθη δεν άφησαν τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή να περάσουν έτσι, εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία του απαντούν σε όλα όσα τους προσάπτει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητέ φίλε Στάθη προσπαθήσαμε το διαζύγιο μεταξύ μας να είναι όσο πιο καλό γινόταν ώστε να μην εκθέσουμε τις συμπεριφορές σου κατά την διάρκεια της σεζόν. Πειθαρχικά παραπτώματα παρά πολλά, οι σχέσεις σου με συμπαίκτες κάκιστες, προσβολές προς τους προπονητές και το σωματείο παρά πολλές, αλλά δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε, μόνο κακό θα σου κάνουν και τίποτα άλλο.
Ο Κλεάνθης σε ό,τι είχαμε συμφωνήσει το καλοκαίρι ήταν συνεπής, αν πρόσφερες ή όχι και ο τρόπος που το έκανες είναι άλλη υπόθεση. Αν πρέπει κάποιος να πει ευχαριστώ είσαι εσύ, γι’ αυτά που σου έχει προσφέρει το σωματείο μας.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Κλεάνθη πρέπει να έχουν ήθος και να υπάρχει μια σχέση αλληλοεκτίμησης σωματείου και αθλητή, οι υπόλοιποι δεν ανήκουν στην οικογένεια του Κλεάνθη. Εσύ έθεσες τον εαυτό σου εκτός με την συμπεριφορά σου, δεν σε διώξαμε εμείς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ