Έγκυρη ενημέρωση αλλά και προβληματισμοί και προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της Μαθηματικής παιδείας στη χώρα μας.

Τι αλλάζει φέτος στη διδασκαλία των Μαθηματικών στη Γ’ Λυκείου;

Ποιες αλλαγές έγιναν στη διδακτέα ύλη;

Ποιες συμπληρώσεις δόθηκαν από ΥΠ.Π.Ε.Θ;

Ποια σημεία πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι;

Πώς γίνεται η αξιολόγηση των γραπτών  στις Πανελλαδικές Εξετάσεις;

Αν είσαι μαθητής, γονέας ή εκπαιδευτικός αξίζει να παρακολουθήσεις την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Μαθηματικών των Νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων κ. Ιωάννη Καραγιάννη με θέμα: «Η διδασκαλία και η αξιολόγηση των Μαθηματικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις-νέοι δρόμοι και αλλαγή φιλοσοφίας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 στις 18:30 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Μετά την κύρια ομιλία θα ακολουθήσει ομιλία του κυρίου Κώστα Μαλλιάκα, Καθηγητή Μαθηματικών του 1ου Γ.Ε.Λ. Ρόδου με έμφαση στην  δομή και την διάρθρωση των  θεμάτων καθώς και  στατιστικών στοιχείων των εξετάσεων  και θα πραγματοποιήσουν ομιλίες με παρεμβάσεις  ο κύριος Άγγελος Ανανίας, μαθηματικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Εντεταλμένος Δια Βίου Μάθησης, ο κύριος Θανάσης Βυρίνης, μαθηματικός, Πρόεδρος των Φροντιστών Δωδεκανήσου και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής  του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Δωδεκανήσου

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Κυριάκος Κυριακούλης, Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του κ. Καραγιάννη, με τίτλο: «Επανάληψη στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ΄Λυκείου». Επίσης, θα προσφερθούν εκπαιδευτικά βιβλία του συγγραφέα Γιάννη Καραγιάννη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Είσοδος Ελεύθερη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ