Πολύ σημαντική θεωρείται η εβδομάδα που διανύουμε στα μετεγγραφικά του ΓΑΣ Ιάλυσος, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι» μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει τους αμυντικούς Μανώλη Αλιατίδη και Γιώργο Καλλιώρα και τον μέσο Αντώνη Ρίκκα, με την προσοχή τους τώρα να στρέφεται στην ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.
Ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του συλλόγου συμμετέχουν οι Ντιέγκο Τόρες και Βιάτεσλαφ Πανφίλοφ, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις .
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα σημαντικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές.
Οι λεπτομέρειες αφορούν τα χαρτιά των αθλητών, με τους «τοξοβόλους» να είναι αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με τα έγγραφά τους, μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με τα έγγραφα των Τόρες και Πανφίλοφ, η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος θα στρέψει την προσοχή της σε άλλους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει για την μετεγγραφική ενίσχυση της γραμμής κρούσης.
Ημέρα ξεκούρασης
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς για την 17η αγωνιστική θα συνεχιστεί σήμερα, πιθανότατα στο γήπεδο Παστίδας, έπειτα από χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Μάρκος Στεφανίδης για να ξεκουραστούν.
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Μάρκος Στεφανίδης στο παιχνίδι με τον Εθνικό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σάββα Παφιάκη και Μανώλη Χατζηφούντα που είναι τιμωρημένοι, καθώς στην αναμέτρηση με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ συμπλήρωσαν τέσσερις και επτά κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα.
Τέλος ο Μουστάκας
Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του ΓΑΣ Ιάλυσος αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων Διαγόρας Μουστάκας.
Ο έμπειρος προπονητής γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τους «τοξοβόλους» με την ακόλουθη ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος για την τιμή που μου έκανε να είμαι μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιώργο Σάββενα και τον κόουτς Παναγιώτη Τσιάμη για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Όπως και τον Μάρκο Στεφανίδη και τον Γιάννη Κατσανίκα για τη συνεργασία που είχαμε.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους τερματοφύλακες με τους οποίους γίναμε μια δυνατή παρέα και ομάδα, Κλεάνθη Παπαδόπουλο, Άγγελο Χειμωνέττο, Μιχάλη Μανώλαγκα, Κωνσταντίνο Σπανό, Γιάννη Μουστάκα, Μιχάλη Παρδαλό, Κωνσταντίνο Κωνσταντάκη και Τίμο Λουτριώτη. Σας ευχαριστώ πολύ, ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ