Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Φοίβος.
Οι Κρεμαστενοί απέκτησαν τον Ρουμάνο μέσο Covaci Vasile-Danut, που ακολουθούσε τις προπονήσεις του συλλόγου το τελευταίο διάστημα και συμφώνησαν μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Φοίβος γνωστοποίησε την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσαν ότι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του:
«Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνε την απόκτηση του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή Covaci Vasile-Danut μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 21χρόνος βρίσκεται στο νησί μας για επαγγελματικές υποχρεώσεις και το τελευταίο διάστημα έκανε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Πολιά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ-20 της Βέροιας για το πρωτάθλημα νέων της Superleague.
Παράλληλα η διοίκηση σάς προσκαλεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Grande Classico στην Κρεμαστή για την κοπή της πίτας.
Εκ του Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Γιώργος Σμαραγδιός».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δελτίο του Covaci Vasile-Danut έχει εκδοθεί και βρίσκεται στα χέρια των Κρεμαστενών, με τον προπονητή Μιχάλη Πολιά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Δόξα Ψίνθου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ