Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του έφυγε την Κυριακή από το γήπεδο Παραδεισίου ο Αστέρας Παστίδας. Το συγκρότημα του Κώστα Πάττα αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 απέναντι στον φορμαρισμένο Κλεάνθη και ανέβηκε στην 7 θέση του πίνακα, φτάνοντας τους 18 βαθμούς στην συλλογή του.
Το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένους όλους στο στρατόπεδο των Παστιδενών, όμως ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ανάλογη συνέχεια και νίκη απέναντι στον Άρη Αρχαγγέλου τον οποίο θα υποδεχθεί το Αστέρας για την 16η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως αισιοδοξούν για την κατάκτηση της νίκης, βασιζόμενοι στην καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα ξεκίνησε χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή, αφού το παιχνίδι με τους Αρχαγγελίτες αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το Σάββατο.
Ο Κώστας Πάττας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χρήστου Στεργιόπουλου και Δημήτρη Πίσκαπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλέξανδρος Παγκράτης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, παρότι αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Κλεάνθη.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Κώστα Πάττα.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Αστέρα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, εφόσον εντοπιστεί κάποια πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ