Ενημέρωση και αίτημα για ενότητα και συμπόρευση  στις συλλογικές προσπάθειες που πραγματοποιούνται για επίλυση των προβλημάτων των νησιών από τον Αντιπεριφερειάχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο στους Δωδεκανήσιους του Λεκανοπεδίου.

Ο Αντιπεριφερειάχης Δωδεκανήσου κ Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις των Παροικιακών Σωματείων της Δωδεκανήσου στην Αθήνα και στον Πειραιά παρέστει και μίλησε σε εκδηλώσεις τους με αφορμή το νέο έτος ( κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας) και βραβεύσεις διακριθέντων νέων και ανθρώπων των γραμμάτων και τεχνών.

Συγκεκριμένα:

 

  • Στην Ένωση Λεριών, στην κατάμεστη αίθουσα του εκθεσιακού χώρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) παρουσία των βουλευτών κ. Γάκη, κ. Τραγάκη, κα. Κατσαφάδου, του Επάρχου κ. Θεμέλαρου, του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλλια Μιχάλη, και των Δημοτικών Συμβούλων της Λέρου κ. Κοντραφούρη Μιχάλη, κ. Λουλουδιά Στέλιο και κ. Παυλή Γιώργου.

 

  • Στον Σύλλογο Νισυρίων στο «Νισυριακό Σπίτι» στην Αθήνα, παρουσία του Δημάρχου Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίου, του προέδρου της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων  Αθηνών  –  Πειραιώς  κ. Γιάννη Φραγκούλη, της πολιτευτού κα. Μαρίας Αγγέλου και πλήθος κόσμου.

 

Στις ομιλίες του, πέραν των ευχών του, ο κ. Κόκκινος ενημέρωσε τους συμπατριώτες μας για τα  ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας, για τις προσπάθειες της αυτοδιοίκησης και ζήτησε ενότητα, την διαρκεί επαγρύπνησή τους, υποστήριξη και συμπόρευση  στις συλλογικές ενέργειες που πραγματοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή μας.

Τέλος έκανε αναφορά στις επιτυχημένες προσπάθειες τους για να διατηρήσουν τα ήθη και έθιμα του τόπου και να τα μεταλαμπαδεύσουν στις επόμενες γενιές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ