Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Ηρακλή Μαριτσών με τον Γιώργο Πλαγγέντη, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους μετά από περίπου 10 ημέρες, από την ανακοίνωση της μετεγγραφής.
Ωστόσο, οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προσθέσουν άλλον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον Γιώργο Σκόρπο που έμεινε ελεύθερος από τον Κλεάνθη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» η διοίκηση του Ηρακλή έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή τα τελευταία 24ωρα και με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα γίνει νέα συνάντηση του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση των Μαριτσενών, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε να ανακοινωθεί επίσημα η μετεγγραφή, εκτός απροόπτου.
Παράλληλα οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπαθούν να ενισχύσουν και την γραμμή κρούσης τους ενόψει της συνέχειας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας και έχουν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει από τον Ηρακλή, ωστόσο, η «δσπορ» γνωρίζει ότι πρόκειται για έμπειρο σέντερ φορ και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται τα νεότερα στο θέμα της απόκτησής του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ