Ένα όμορφο στιβικό διήμερο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» του Αγίου Σουλά, η 6η Χειμερινή Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού, παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο επί κοντώ, Φαμπιάνα Μούρερ.

Το «παρών» στη διήμερη γιορτή του ΑΓΕΣ Κάμειρος που συνεχίσθηκε την Κυριακή με το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την κοπή πίτας του συλλόγου και τις βραβεύσεις των αθλητών του που ξεχώρισαν το 2016, έδωσαν και οι πρωταθλήτριες του σωματείου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Ράνια Ρεμπούλη και Μαρία Γάτου.

Το Σάββατο έγιναν οι αγώνες Kids Athletics, με τα παιδιά των ακαδημιών να παίζουν και να διασκεδάζουν με τη Φαμπιάνα Μούρερ, η οποία ήταν σε εξαιρετική διάθεση, ενθουσιασμένη από την παρουσία της στο νησί μας και την εκδήλωση του ΑΓΕΣ Κάμειρος. Οι αθλητές του συλλόγου που ασχολούνται με το άλμα επί κοντώ, ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες της Μούρερ και της Κυριακοπούλου στα σχετικά παιχνίδια που έγιναν στον Άγιο Σουλά, ενώ Ρεμπούλη και Γάτου συμμετείχαν με τη σειρά τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις τρεξίματος που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα του διημέρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ