Βαθμό «χρυσάφι» στην προσπάθειά του για να εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία, απέσπασε ο Διαγόρας Βατίου.
Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη την Κυριακή αντιμετώπισε στο γήπεδο Κρεμαστής τον τοπικό Φοίβο με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ.
Το αποτέλεσμα, εκτός από το βαθμολογικό όφελος, τόνωσε και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τον έμπειρο τεχνικό να σημαίνει την αντεπίθεση του συλλόγου στον βαθμολογικό πίνακα.
Τώρα η προσοχή των Βατενών έχει στραφεί στο εντός έδρας παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και πρώτης τους δευτέρου γύρου, με αντίπαλο την Δόξα Καρδάμαινας.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους, προκειμένου να αποτελέσει το έναυσμα για καλύτερα αποτελέσματα στην προσπάθεια παραμονής του συλλόγου.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Καμπούρη ενόψει Δόξας θα ξεκινήσει σήμερα, μετά από το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο έμπειρος τεχνικός για να ξεκουραστούν.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Δημήτρη Καπουράνι που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Καμπούρης θα ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι Βατενοί αναφέρουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό τους και δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε μετεγγραφές.
Βέβαια, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του ρόστερ, στο περίπτωση που βρεθεί κάποιος καλός ποδοσφαιριστής, που θα μπορεί να κάνει την διαφορά και θα είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα στον σύλλογο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ