Την προσεχή Παρασκευή θα έρθουν στη Ρόδο σχεδόν όλοι οι παίκτες του Κολοσσού, αφού από τη Δευτέρα θα αρχίσει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα ο Σταύρος Σχίζας, ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο Μέρβιν Τζόουνς, ο Τι Τζέι Μπρέι, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Βασίλης Μπιλλής και ο Ρέιμον Χάρις θα ταξιδέψουν για τη Ρόδο την Παρασκευή, ενώ τελευταίος θα έρθει το Σάββατο ο Κροάτης Τόνι Πρόστραν. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή θα βρίσκεται στη Ρόδο και ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος παράλληλα ψάχνει για έναν ακόμη Αμερικανό σέντερ, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της ομάδας, που θα αποτελείται και φέτος από 12 αθλητές, αφού ο νεαρός Νίκος Χαραλάμπης θα δοθεί ως δανεικός σε ομάδα χαμηλότερων εθνικών κατηγοριών.
Ουσιαστικά ο νέος Κολοσσός θα είναι εντελώς διαφορετικός από πέρσι… Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με την περσινή ομάδα, μόνο ο Γιάννης Γεωργαλλής είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο «Βενετόκλειο» παρέμειναν ο Κώστας Παπαδάκης και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα γι’ άλλες… πολιτείες. Η μηχανή του Κολοσσού πλέον παίρνει μπροστά σε μία χρονιά που προμηνύεται πιο δύσκολη από τις προηγούμενες, αφού στο «Βενετόκλειο» δεν υπάρχει πλέον ένας βασικός κορμός και το «στοίχημα» αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ξένους αθλητές, τους οποίους επέλεξε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αποδείξει τα τρία τελευταία χρόνια ότι βρίσκει «λαβράκια» και έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη Ρόδο, οδηγώντας σε επιτυχίες και… καλό μπάσκετ τον Κολοσσό.
TO «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Σταύρος Σχίζας (από Γ.Σ. Κύμης), Μάλκολμ Γκρίφιν (από Liepaya), Μέρβιν Τζόουνς (από Texas Southern), Τι Τζέι Μπρέι (από Brussels), Δημήτρης Σταμάτης (από Γ.Σ. Κύμης), Νίκος Χαραλάμπης (από Νίκη Αμαρουσίου), Βασίλης Μπιλλής (από Πανιώνιο), Ρέιμον Χάρις (από Grand Rapids Drive), Τόνι Πρόστραν (από Nevezis)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Γιάννης Γεωργαλλής, Κώστας Παπαδάκης, Αλέξανδρος Αγγελάκος
ΕΦΥΓΑΝ: Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας), Τρέβορ Ρέλεφορντ (Προμηθέας Πάτρας), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Άρης), Γιοβόντε Ρέντικ (Μons), Ερλ Ουότσον (Capitol Modevideo), Λάνγκστον Χολ (Τσιμπόνα), Ρουπ Αχόνεν, Μιχάλης Λιάπης (Polιtehnika), Τζέσε Τσούκου (Coruna)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ