Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΡΑ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές όλη την εβδομάδα, με τον Βαγγέλη Χοσάδα να μην χαρίζεται στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου όσο περνάνε οι ημέρες να βρίσκονται σε όλο και καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.
Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Αφάντου και η χθεσινή στο γήπεδο του συλλόγου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί μέχρι και την Παρασκευή, καθώς το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Αντίπαλος της ΑΕΡΑ θα είναι ο Ηρακλής Μαριτσών, με την ώρα που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αλλά και το γήπεδο που θα την φιλοξενήσει να αποφασίζονται από τις δύο ομάδες μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Το σίγουρο είναι ο Βαγγέλης Χοσάδας θα μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα, ελπίζοντας σε ακόμα καλύτερη αγωνιστική εικόνα από αυτή του προηγούμενου φιλικού με αντίπαλο τον Διαγόρα, όπου η ΑΕΡΑ έκλεψε τις εντυπώσεις παρά την ήττα με σκορ 1-0.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα για τους Αφαντενούς είναι ο Μιχάλης Κατσιδώνης που προπονείται ατομικά λόγω ενοχλήσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ