12 χώρες.. 6 μήνες.. 15,000 χιλιόμετρα.. 5 εθελοντικές δράσεις.. μονάχα με μια σκηνή και ένα σακίδιο στον ώμο!

Σας περιμένουμε όλους σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Πάρκο Ροδινίου για την προβολή του ντοκιμαντέρ »AfriQuest : Διασχίζοντας την Αφρική προσφέροντας 3,000 χαμόγελα»!

Ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα διέσχισαν την Αφρική από το Cape Town έως και το Κάιρο με μέσα μαζικής μεταφοράς και ταυτόχρονα προσέφεραν αξιοζήλευτο ανθρωπιστικό έργο.

Με χρήματα που μαζέψανε από διαδικτυακές καμπάνιες κατάφεραν να βοηθήσουν ορφανοτροφεία και ιατρεία σε Νότιο Αφρική, Τανζανία, Αιθιοπία, να φτιάξουν σχολείο στην Κένυα καθώς και πηγάδι στο Σουδάν το οποίο έδωσε πρόσβαση σε καθαρό νερό σε περισσότερους από 1,200 ανθρώπους!

Κινηματογραφώντας τις εμπειρίες τους, το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.. Αφρικάνικα ζώα και εθνικά πάρκα, τροπικά δάση και σαβάνα, κοκοφοίνικες και παρθένες παραλίες, πυραμίδες και καμήλες, αρχέγονες φυλές και εντυπωσιακοί χοροί.
Αυτό το ντοκιμαντέρ θα τα έχει όλα!

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 73 λεπτά και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς.

Για όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών, το ντοκιμαντέρ θα διατίθεται και σε dvd στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

Σας περιμένουμε όλους!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ εδώ:

Mini bio:

Ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα Μπίτση, τα τελευταία 4 χρόνια κάνουν πολύμηνα οδοιπορικά σε όλον τον κόσμο με το σακίδιο και τη σκηνή τους, οργανώνοντας ανθρωπιστικά πρότζεκτ προσφέροντας αγάπη και χαμόγελα! Έχοντας χτίσει σχολικές αίθουσες σε Κένυα, Καμπότζη και Βιετνάμ, πηγάδι στο Σουδάν αλλά και θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, παιδιά συνέχισαν το εθελοντικό τους έργο και στην Ελλάδα με το project Wheeling2help, όπου πέρυσι ποδηλάτισαν 2.500χμ από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα συγκεντρώνοντας 15,654 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της Φλόγας και φέτος ποδηλάτισαν από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης συγκεντρώνοντας χρήματα για να αγοράσουν 100 αναπηρικά αμαξίδια!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ