Στο γήπεδο Αφάντου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ΑΕΡΑ θα βρεθεί σήμερα στις 14:45 ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Διαγόρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου.
Ο «γηραιός» θέλει να προσθέσει ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή του, για να παραμείνει στην κορυφή και να συντηρήσει την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.
Ωστόσο, γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολη αποστολή, όπως παραδέχθηκε και στις δηλώσεις που παραχώρησε στην «δσπορ» ο προπονητής του Ανδρέας Σταύρου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:
« Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, από τα δυσκολότερα που έχουμε να δώσουμε στο πρωτάθλημα, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΡΑ, που όλοι ξέρουν πώς παρουσιάζεται στα εντός έδρας παιχνίδια της.
Εμείς θέλουμε και πρέπει να παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να κατακτήσουμε ακόμα μία νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή».
Το ευχάριστο για τον Ανδρέα Σταύρου είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στους ποδοσφαιριστές του και όλοι είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Η προετοιμασία των αθλητών του Διαγόρα, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ