Το  4οΤουρνουά Γρήγορου Σκακιού, που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στο πλαίσιο του 5ου Grand Prix  Ρόδου, ολοκληρώνεται σήμερα με τους δύο τελευταίους γύρους και τις απονομές μεταλλίων για όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, με βάση την πάγια θέση του ομίλου ότι τα παιδιά  σε αυτό το επίπεδο,  πρέπει να αμείβονται  για την προσπάθεια και την συμμετοχή και όχι μόνο για το αποτέλεσμα.

Στο τουρνουά συμμετέχουν μικροί σκακιστές από τα τμήματα υποδομής του ομίλου, step 1, 2 &3, με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών στους κανόνες  του παιχνιδιού αλλά και στην σταδιακή προσαρμογή τους και αφομοίωση των θετικών χαρακτηριστικών που το σκάκι παρέχει.

Σήμερα επίσης θα γίνει και η απονομή μεταλλίων όλων των κατηγοριών του Ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι «Γρηγόρης Κατσαράς 2016», που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2016.

Μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα θα γίνει και η κοπή της πίτας του ομίλου, με όλους να είναι ευπρόσδεκτοι στην γενική πρόσκληση του ΔΣ του ομίλου και του προέδρου του κ. Καράβα Σταμάτη:

«Ο Σκακιστικός όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» σας περιμένει στην έδρα του επί της Πίνδου 1, στο Τέμενος Αλή Χιλμή Πασά, το Σάββατο 21 Ιαν 2017,  στις 19:30 για την κοπή της ετήσιας  Βασιλόπιτας του ομίλου. Δημοσιογράφοι, φίλοι, γονείς,  σκακιστές μικροί και μεγάλοι, προπονητές, μέλη του ομίλου,  η παρουσία σας σε αυτή τη λιτή εκδήλωση θα μας χαροποιήσει και  θα αποτελέσει τιμή για εμάς και τον όμιλο μας. Σας περιμένουμε όλους εκεί.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ