Στην κατηγορηματική άρνηση των ιδιοκτητών γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων να πωλήσουν το σήμα και 5 καταστήματα τους στην πόλη της Ρόδου και στην Ιαλυσό, προσέκρουσε η πρόθεση εξαγοράς, που υπέβαλε προχθές, όμιλος εταιρειών στον οποίο ανήκει και η εταιρεία των Αθηνών «Βakery –  Zαχαροπλαστική ΑΕ».
Η τελευταία εταιρεία, όπως έγραψε η «δημοκρατική», που έχει μισθώσει από τον Δήμο Ρόδου το διατηρητέο ακίνητο του Ακταίον και πρόκειται να το λειτουργήσει σύντομα ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, φούρνο και εστιατόριο, υπέβαλε πρόταση στο νομικό σύμβουλο της Ροδίτικης εταιρείας για την εξαγορά της.
Ο δικηγόρος κ. Παντελής Αποστολάς, κατέστησε χθες σαφές στη «δημοκρατική» ότι οι μέτοχοι της Ροδίτικης εταιρείας δεν επιθυμούν να πωλήσουν την επιχείρηση.
Θυμίζουμε ότι η Αθηναϊκή εταιρεία έχει επιδείξει ενδιαφέρον και προγραμματίζει μεγάλη επένδυση και στη Λίνδο με την εξαγορά ή μίσθωση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που εκμεταλλεύεται μεγάλο τμήμα της παραλίας στον γραφικό κόλπο.
Η BAKERY-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το έτος 2012. Εχει αναπτύξει δυναμική στον χώρο της εστίασης, που της δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης με την πραγματοποίηση νέων επενδύσεων που κρίνονται βιώσιμες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ