Το Ροδίων Άθλησις κατέκτησε με το σπαθί του τον τίτλο στο γυναικείο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, αφού κερδίζοντας άνετα με 3-0 σετ τον Διαγόρα, έκανε το 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου του δωδεκανησιακού γυναικείου βόλεϊ.

Τα κορίτσια του Νίκου Μακρή επιβεβαίωσαν την «ταμπέλα» του φαβορί που είχαν από την αρχή της χρονιάς, μετατρέποντας το φετινό πρωτάθλημα σε παράσταση για ένα ρόλο. Στη δική τους «φιέστα» στο «Ροδίων Παιδεία», οι γηπεδούχες με όπλο τον κόσμο και την άριστη ψυχολογία τους «καθάρισαν» άνετα τον Διαγόρα και στέφθηκαν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου, οπότε και θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Α2 Κατηγορία.

Τα σετ: 25-11 (22’), 25-12 (22’), 25-12 (20’)
Διαιτητές: Λαζαράκης- Σταματίου
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Μακρής): Λάππα Α., Ντέμο Α., Μαστρογιάννη Μ., Γιακουμάκη Ε., Παππά Π., Ευθυμίου Α., Τζανουδάκη Μ., Ευθυμίου Α., Κανέλλη Γ., Φραντζή Χ., Παναγίδου Χ., Περίδη Φ.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χαρά Ελευθεριάδου): Μπουγιούρη Σ., Αρβανίτη Κ., Βαγιανού Σ., Φραντζέσκου Μ., Ευσταθίου Ε., Αθανασίου Ι., Τάκο Α., Πανιέρα Β., Σχοινά Π., Μαμαλίγκα Ε., Ρομπά Μ., Τσακίρη Ν., Προβατοπούλου Α.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ