Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο, προχώρησε ο Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια» μετά τους Αντώνη Πιτταρά, Γιάννη Στεφανίδη, Μάρκο Τορεζάνι και Χρήστο Κασαπάκη, ολοκλήρωσαν ακόμα μία μετεγγραφή, όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», προκειμένου ο Σάββας Ορφανίδης να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Ο λόγος για τον επιτελικό μέσο Γιώργο Μοσχάκη, με τον Α.Σ. Ρόδος να γνωστοποιεί την μετεγγραφή του με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση, στην οποία γίνεται αναφορά και στον Αντώνη Ρίκκα:
«Στο πλαίσιο ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας μας έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ακόμα μία μετεγγραφή. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε και θα ξεκινήσει να φορά την φανέλα της Ρόδου ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μοσχάκης. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι 28 ετών. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ηρακλής Θ. , Θερμαϊκός, Πανθρακικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Τρίκαλα. Η ομάδα, του εύχεται να είναι υγιής και καλή συνέχεια μαζί μας. Όσον αφορά την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκα , οι συζητήσεις μαζί του σταμάτησαν και πλέον η ομάδα μας δεν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του μιας και δεν θέλουμε να μπούμε σε πλειστηριασμό με όσους άλλους ενδιαφέρονται».
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μία μετεγγραφή πρώτης γραμμής, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Α.Σ. Ρόδος στην συνέχεια της σεζόν.
Ο ποδοσφαιριστής, ήδη έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα «ελάφια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ