Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την 16η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο προπονητής των «τοξοβόλων» Μάρκος Στεφανίδης θα έχει δύο επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του, σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Ο λόγος για τους Γιώργο Καλλιώρα και Μανώλη Αλιατίδη που αποκτήθηκαν στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.
Τα δελτία των ποδοσφαιριστών έχουν εκδοθεί, οι καταστάσεις υγείας τους έχουν εγκριθεί από την ΕΠΟ, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα να βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές να τίθενται στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.
Επομένως ο Μάρκος Στεφανίδης θα έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή αμυντική γραμμή, απέναντι στους Κρητικούς.
Η χθεσινή προπόνηση των «τοξοβόλων» διεξήχθη και πάλι στο γήπεδο Παστίδας και όχι στην φυσική τους έδρας, αφού λόγω της κακοκαιρίας οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήθελαν να επιβαρύνουν περισσότερο τον αγωνιστικό χώρο στο «Οικονομίδειο» έτσι ώστε να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση την Κυριακή.
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και ταχύτητες, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα συνεχιστούν σήμερα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών και χαλάρωμα.
Στο παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ο Μάρκος Στεφανίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Άγγελου Χειμωνέττου, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Αχείμαστο που εξέτισε την ποινή του.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να οδηγηθούν οι «τοξοβόλοι» στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που είναι και το ζητούμενο για τον σύλλογο στο παιχνίδι της Κυριακής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ