Γ. Χατζημάρκος: «Εύχομαι, οι έχοντες τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, να συνειδητοποιούν πάντα την ιστορική ευθύνη που έχουν απέναντι στο διακύβευμα του Αιγαίου».

Την επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ , Υποστράτηγου κ. Βασίλη Κουκουλομάτη, δέχτηκε σήμερα στο Γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας συνάντησης, όπου αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κουκουλομάτη για την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε,  καθ’ όλη την διάρκεια της δικής του διοίκησης, από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα,  εξήρε τον ζήλο με τον οποίο υπηρέτησε τα νησιά μας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στη Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων.

Επί τη ευκαιρία της σημερινής συνάντησης, ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με την στρατιωτική ηγεσία της χώρας και ειδικά της περιοχής, επιβάλλεται από τις προκλήσεις της περιόδου. Εύχομαι καλή δύναμη στον Υποστράτηγο κ. Βασίλη Κουκουλομάτη στα νέα του καθήκοντα και οι έχοντες τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, να συνειδητοποιούν πάντα την ιστορική ευθύνη που έχουν απέναντι στο διακύβευμα του Αιγαίου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ