Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται νέοι γραμματείς και ένας αναπληρωτής γραμματέας οι οποίοι είναι οι εξής:

-Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Στέλιος Κονταδάκης.

-Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.), ο κ. Βασίλης Σπανάκης.

-Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, ο κ. Γιάννης Καλλιάνος.

Τα βιογραφικά των νέων γραμματέων:

Στέλιος Κονταδάκης

Ο κ. Στέλιος Κονταδάκης γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1964.Είναι εκπαιδευτικός, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση» του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου με θέμα «Η Διά Βίου Μάθηση Στην Ελλάδα και την Ε.Ε». Ομιλεί Αγγλικά. Έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Συλλόγου Δασκάλων, Νηπιαγωγών Αγίων Αναργύρων και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής, την περίοδο 2002 – 2006.

Βασίλης Σπανάκης

Ο κ. Βασίλης Σπανάκης είναι 40 ετών, Οικονομολόγος. Έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου. Έχει πλούσια συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει εκλεγεί τρεις φορές στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και είναι Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Οικονομολόγο στο Δημόσιο Τομέα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων. Σε ηλικία 29 ετών ήταν υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Μοσχάτου και το 2010 στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, όπου συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά της παράταξης στη συγκεκριμένη περιοχή. Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πρωτοξεκίνησε τα βήματά του από υπεύθυνος Μαθητικού (Μ.Α.ΚΙ.) της ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου και συνέχισε ως ενεργό στέλεχος της Δ.Α.Π. ΑΣΟΕΕ κατά τα φοιτητικά του χρόνια.

Γιάννης Καλλιάνος

Ο κ. Γιάννης Καλλιάνος είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, του M.Sc Εφαρμοσμένης Ανάλυσης και Μαθηματικής Φυσικής στο ίδιο Πανεπιστήμιο, του M.Sc Πληροφοριακά Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, της Σχολής Μετεωρολόγων Παρατηρητών της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, καθώς και του M.Sc Μετεωρολογίας – Κλιματολογίας. Εργάστηκε ως καθηγητής μαθηματικών, καθώς και ως μετεωρολόγος και παρουσιαστής καιρού σε Μ.Μ.Ε. Μιλά αγγλικά και ιταλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ