Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ» ,αναμενόταν συνάντηση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη και τους ισχυρούς άνδρες των τριών ομάδων του νησιού μας που την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αρχικά το ραντεβού είχε κανονιστεί για την προσεχή Τετάρτη 21 Ιουνίου, ωστόσο, η ημερομηνία άλλαξε και η συνάντηση θα γίνει σήμερα στις 19:00 στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ:
«Έπειτα από ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη , την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και με τους εκπροσώπους των σωματείων της δύναμης της ΕΠΣΔ που την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, θα συμμετέχουν στη Γ´ Εθνική Κατηγορία. Από τον Α.Σ. Ρόδος ο κ. Αυγουστίνος Γιακάι, από τον ΓΑΣ Ιάλυσος ο κ. Μιχάλης Χατζηνικήτα και από τον Γ.Σ. Διαγόρας ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης , στα γραφεία της Περιφέρειας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ