Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την ΕΠΣΔ αλλά και όλα τα σωματεία του νησιού μας, καθώς θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου ενωσιακού γηπέδου στο Τσαΐρι που φέρει το όνομα του αείμνηστου προέδρου της Ένωσης, Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου.
Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΣΔ, το όνειρο πήρε σάρκα και οστά, με την ολοκλήρωση των έργων του νέου ενωσιακού.
Η τελετή των εγκαινίων θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες του Παιδικού πρωταθλήματος Ευκλής Σορωνής ( όμιλος Ρόδου) και Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω ( όμιλος Νήσων).
Στα εγκαίνια, εκτός από παράγοντες των σωματείων, ανθρώπους της Ένωσης και ποδοσφαιριστές, θα δώσουν το «παρών» και σπουδαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που βρίσκονται στο νησί μας , καθώς συμμετέχουν στην Σχολή Προπονητών UEFA Pro.
Αναλυτικά η ανακοίνωση- πρόσκληση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ:
«Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ. προσκαλούν τα σωματεία της δύναμης της Ένωσης, παράγοντες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παρατηρητές και το φίλαθλο κοινό της Δωδεκανήσου να τιμήσουν με την παρουσία τους, τα εγκαίνια του νέου ενωσιακού γηπέδου ΄΄Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου΄΄, στην περιοχή Τσαΐρι στις 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00.
Στην τελετή των εγκαινίων θα παρευρεθούν οι συμμετέχοντες στη Σχολή Προπονητών UEFA Pro (Β’ φάση) μαζί με τους εκπαιδευτές τους: Καραγκούνης Γεώργιος του Αθανασίου, Τσιάρτας Βασίλειος του Αναστασίου, Αμανατίδης Ιωάννης του Ιορδάνη, Γεωργιάδης Γεώργιος του Σάββα, Καρυπίδης Σάββας του Κωνσταντίνου, Κουρμπανάς Νικόλαος του Παναγιώτη, Κωνσταντινίδης Παντελής του Σάββα, Μίχος Πέτρος του Σπυρίδωνα, Χατζηαθανασίου Αθανάσιος του Γεωργίου, Κιουπκιόλης Αθανάσιος του Δημητρίου, Κορακάκης Γεώργιος του Αλεξάνδρου, Ουσταμπασίδης Νικόλαος του Αρχιμήδη, Σπανός Δημήτριος του Μιχαήλ, Ανυφαντάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Αργυρίου Βασίλειος του Πασχάλη, Αρχοντάκης Γεώργιος του Δημητρίου, Γεωργουλόπουλος Γεώργιος του Χρήστου, Μπολάνος Ρομπέρτο του Κίμωνα, Παπακωστούλης Γεώργιος του Αντωνίου, Στοΐλας Πέτρος του Στέφανου, Μήττας Βασίλειος του Πασχάλη, Πανταζής Νεκτάριος του Γεωργίου, Μαναρώλης Νικόλαος του Δημητρίου, Σκύβαλος Εμμανουήλ του Ανδρέα και Καβακάς Τιμόθεος του Λυμπέρη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ