Το SETΕ Training υλοποιεί δύο σεμινάρια στη Ρόδο από την Τετάρτη 1η  έως το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, στις 1-2 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Εξυπηρέτησης Πελατών του SETE Training. Η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών στις τουριστικές επιχειρήσεις, είναι μια σύνθετη διαδικασία που εμπλέκει τη λογική, τα hard skills, το συναίσθημα και τα soft skills στην παροχή υπηρεσιών τόσο προς τον εσωτερικό πελάτη – συνεργάτη, όσο και τον εξωτερικό πελάτη – ταξιδιώτη. Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ένα δυναμικό, βιωματικό πρόγραμμα που δημιουργεί διάθεση για αλλαγή και ανάπτυξη. Υλοποιείται με τη συνεργασία της εταιρείας SUMMIT, συνδυάζοντας θεωρία και δράση. Προσεγγίζει τη συμπεριφορική αλλαγή χρησιμοποιώντας διάφορα μοντέλα και εργαλεία, σχεδιασμένα να βοηθήσουν την κατανόηση και να επιταχύνουν τη μάθηση.

 

Στις 3-4 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Budgeting – Cost Control. Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στην σύνταξη, κατάρτιση, υλοποίηση και έλεγχο προϋπολογισμού και προγραμματισμού των επιχειρήσεων. Εκτός των βασικών οικονομικών μεγεθών, το συγκεκριμένο σεμινάριο εστιάζει στη μετάδοση της απαραίτητης μεθοδολογίας αξιολόγησης των βασικών οικονομικών δεικτών μιας τουριστικής μονάδας: ποσοστό πληρότητας, μέση τιμή ανά ενοικιαζόμενο δωμάτιο, μέση τιμή ανά πελάτη, μέση τιμή ανά διαθέσιμο δωμάτιο, τζίρος τροφίμων και ποτών, διαχείριση αποθεμάτων, ποσοστό κόστους τροφίμων, ποσοστό κόστους ποτών, κλπ.

 

ΤΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: Ξενοδοχείο Best Western Plaza

 

 

Σεμινάριο Εξυπηρέτησης Πελατών

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ :

Επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος: 70€

Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ: 80€

Επιχειρήσεις Μη Μέλη ΣΕΤΕ: 100€

 

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο πατήστε εδώ

 

BudgetingCost Control

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ :

Επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος: 80€

Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ: 80€

Επιχειρήσεις Μη Μέλη ΣΕΤΕ: 110€

 

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας πατήστε εδώ

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Executive Seminars του SETE Training:

 

To SETE Training συνεχίζει για τρίτη χρονιά την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα. Μέσω της διαδικασίας ανάλυσης εκπαιδευτικών αναγκών, στην οποία συμμετέχουν επιχειρηματίες του τουρισμού, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές, διοργανώνονται στοχευμένα σεμινάρια που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού και της φιλοξενίας.  Οι θεματολογίες θα καλύψουν μια σειρά τεχνικών σεμιναρίων, όπως σεμινάρια γαστρονομίας, masterclass ψηφιακού marketing, καθώς και μια πληθώρα σεμιναρίων διοίκησης & λειτουργικής διαχείρισης, όπως εξυπηρέτηση πελατών, λιτή διαχείριση διαδικασιών, διαχείριση παράπονων, budgeting & cost control κ.α.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ